Suzuki Ignis kuplungszett. Neked kellett már cserélni?

Gyakran érdeklődnek nálam a Suzuki Ignisek kuplungcseréjét illetően. Melyik típushoz milyen kuplungtárcsa illik? Ugyanarra az alkatrészre van-e szükségem a benzines és a dízeles típusok esetében? Nos, amit mindenképp érdemes tudni, hogy az Ignisekben gyári cikkszám szerint különböző kuplungtárcsák találhatóak.

Másfajta kuplunggal üzemelnek a dízel és másfajtával a benzines darabok, de az 1.3-as, és 1.5-ös benzines motorok kuplungja közt is van különbség. A nálunk kapható Nipparts gyártmányok azonban erősített rugójuknak köszönhetően az 1.3-as és az 1.5-ös benzines motorokhoz is kiválóan alkalmazhatóak. Dízeles típusokhoz egészen másfajta kuplung-alkatrészekre lesz szükséged.

Hogy webshopunkban a benzines motorokhoz miért épp a Nipparts által gyártott kuplung szett kapható? A válasz egyszerű: a Nipparts a kiváló minőség ellenére is jóval kedvezőbb áron érhető el, mint a többi gyártó által előállított kuplung-alkatrészek. Az összes többi gyártó ugyanis magasabb áron kínálja termékeit, annak ellenére is, hogy semmivel sem tudnak többet a Nipparts által készített kuplungoknál. Tapasztalatból beszélünk, hiszen az elmúlt években rengeteget adtunk el ezekből az alkatrészekből, és a visszajelzések is azt igazolják, hogy a Nipparts kuplung szettekkel tuti, hogy nem lesz semmi problémád!

A webáruházunkban kapható csomag tartalma egy kuplungtárcsa, egy kinyomó csapágy, és maga a kuplungszerkezet. Amikor a kuplung meghibásodik az autóban, érdemes mindhárom alkatrészt cserélnünk. Abban az esetben is, ha esetleg csak maga a szerkezet, vagy a csapágy ment volna tönkre, hiszen ezzel egy jövőbeli utat is megspórolhatunk a szerelőhöz, ami nem csak anyagi kiadásainkat csökkenti, de szabadidőnket sem rabolja feleslegesen.

További fontos információkért kattints a videóra, ha pedig kérdésed lenne, írj egy e-mailt a webáruház címére és tedd fel nekünk bátran! Ahol tudunk, segíteni fogunk a döntésben!

Érdekel ez a téma? Szereted az autódat?
Ha igen, töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!