Suzuki Swift 2005-től első fékmunkahenger felújító szett egy oldalhoz (D4-259)

3.900 Ft bruttó

A Suzukid megérdemli a törődést és a minőségi alkatrészeket – te pedig az 1 éves garanciát és a profi kiszolgálást. Miért válassz minket? Mert Neked Több Jár!
Hűségrendszer, ahol az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 10%-ot jóváírunk.
Visszanyerheted a teljes vásárlásod összegét, minden hónap elején sorsolás.
✅ Féláras szállítás, minden hónapban tartunk kedvezményes fuvarnapot a szállítás csak 990 Ft.
✅ Az első vásárlásodhoz ajándékot is kérhetsz, ezzel az aprósággal szeretnénk megköszönni a bizalmadat.

A féktárcsa és a fékbetét autónk legfontosabb alkatrészei, melyek minden fékezésnél nagy terhelésnek vannak kitéve. A fékek ugyanis a súrlódás elvén működnek, éppen ezért elkerülhetetlenül folyamatos kopásuk. Fékbetét csere esetén mindenképpen ellenőrizni kell a tárcsák állapotát is. Ha nagyon vállas, túlzottan barázdát, akkor szükséges a tárcsák cseréje, mert az új fékbetét nem fog teljes felületén felfeküdni, ezért a fékhatás drasztikusan le fog csökkenti, mindaddig, amíg az új sima felületű betét, hozzá nem kopik a kopott tárcsához. Ez balesetveszélyes, ezért nem érdemes megspórolni a tárcsák cseréjét. Fontos, hogy fékrendszerünk alkatrészeinek mindig a legmagasabb technikai követelményeknek kell megfelelniük. A rendellenes használat, a meghibásodás ugyanis csökkenti a fékezés biztonságát, és ez olyan jellegű probléma, melyet semmiképp sem szabad bagatellizálnunk.

 width=

Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásod 10%-a visszakerül az online pénztárcádba, ha most csatlakozol hozzánk. ➡️Hűségprogram regisztráció⬅️
399 Forint kedvezmény in Suzuki hűségprogram

Garantáltan Biztonságos Fizetés

Kiszállítás 2-3 munkanapon belül

- Postapontra : 1990 Ft
- Házhoz futárszolgálattal: 1990 Ft

Leírás

Suzuki Swift 2005-től első fékmunkahenger felújító szett egy oldalhoz (D4-259)