Suzuki Swift olajcsere szett 1.0 2003-ig levegőszűrő, olajszűrő, Mannol Defender 10w40 4L (13780-86000, 16510-82703)

Google értékelés
4.9
1260 értékelés alapján
js_loader
Hozzáadom a Kedvencekhez
-17%
1005 db

talált már gazdára ebből a termékből.

Mannol

Ez a Suzuki alkatrész webáruház rád és az autódra hangolódik.😊 Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 10%-ot jóváírunk, ha most csatlakozol hozzánk.

Rendelj regisztráció nélkül, 60 napos visszahozhatod garanciával és lehet, hogy ebben a hónapban te nyered vissza a megrendelésed árát.

A rendelésed 2-3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.

Hozd létre a saját hűségfiókodat itt (vagy jelentkezz be, ha már van). A regisztráció utáni első megrendelésedből automatikusan lejön 1 000 forint kedvezmény és minden további vásárlásod után 10%-ot jóváírunk.

Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldal tetején lévő kis szív ikonra kattintva

Először jársz nálunk? Katt ide és kérd az üdvözlőajándékodat.

10.710 Ft bruttó

Hűségpontok
1.071 Ft
Visszahozzuk helyetted garancia

Jelöld be, hogy a kosárba kerüljön.
GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS FIZETÉS
biztosnagos-fizetes.png

Szállítási költség

iconok-szallitas-62.png

1990 Ft – 49.999 Ft alatt
0 Ft – 50.000 Ft fölött,

Termék leírás

Suzuki Swift olajcsere szett 1.0 2003-ig levegőszűrő, olajszűrő, Mannol Defender 10w40 4L

A szett tartalmazza

  • Mannol Defender 10w40 4L
  • Olajszűrő
  • Levegőszűrő
  • Néhány dolog, amit érdemes tudnunk a motorolaj-cseréről

    A motorolaj belsőégésű motor kenésére használt kenőanyag. Elsődleges feladata a motor mozgó alkatrészeinek kenése, a fém-fém érintkezés megakadályozása és a súrlódás csökkentése.

    Sokan csak a műszaki vizsga előtt viszik el autójukat olajcserére, azonban érdemes tudni, hogy ez nem feltétlenül jó megoldás. Az olajszintet és a kenőanyag minőségét érdemes folyamatosan ellenőriznünk, és a motorolajat szűrővel együtt nagyjából 12.000-15.000 kilométerenként, vagy 1-1,5 évenként cserélnünk járművünkben. Ez a szervizköltségekkel együtt nagyjából 15.000-25.000 forint körüli kiadást jelent, azonban autónk védelme érdekében nem csak érdemes, de gyakorlatilag elkerülhetetlen is, hogy beruházzunk rá.

    Milyen motorolajat válasszak?

    Mivel motorolajat nem cserélünk minden nap az autóban, ezért érdemes az olcsó, gyenge minőségű termékeket kerülni, és helyettük a valamivel drágább, azonban prémium minőségű kenőanyagokat választanunk a cseréhez. A szervizkönyvben előírt teljesítményszintű olaj használata fontos, már csak azért is, mert az attól eltérő összetételű termékek komoly gondokat okozhatnak a motor működésében. A legjobb megoldás az, ha minden egyes olajcserekor azonos márkájú és típusú kenőanyagot használunk, azonban abban az esetben sem szükséges átmosnunk a motort, ha más gyártó által készített termék használatára térünk át. A motorolajok keverhetőek és után tölthetőek, abban az esetben, ha azonos teljesítményszintűek, szerkezetűek és azonos teljesítményosztályból származnak.

    A webáruházunkban is kapható CastrolEneos, és Mannol olajok mind magas minőséget képviselő, megbízható kenőanyagok, és kifejezetten a különböző típusú Suzukikhoz tervezett csomagokban vásárolhatók meg.

    Milyen extrákkal jár egy olajcsere?

    Az olajcserére készülve figyeljünk arra is, hogy nem árt a szennyeződéssel telítődött szűrőt is újra cserélnünk, valamint célszerű lehet új leeresztő csavart és tömítést is beszereznünk. Ez alig pár ezer forintnyi plusz költséget jelenthet, és sok felesleges problémától, későbbi pénzkidobástól is megóvhat minket. Érdemes továbbá utazáskor egy flakonnyi tartalék olajat is tartani magunknál, hiszen ha felvillan műszerfalunkon az alacsony olajszintet jelző lámpa, sajnos nem biztos, hogy a közelben találunk olyan benzinkutat, ahol megvásárolhatjuk az autónk motorjához minőség, és összetevők szempontjából is megfelelően passzoló kenőanyagot.

    Az online üzletünkben kapható olajcsere-szettek a cseréhez szükséges motorolajat, a levegőszűrűt, valamint az olajszűrőt is tartalmazzák.

    Visszajelzések

    István Sándor
    1711222582
    Nagy segítség, hogy az adott típushoz egy helyen minden szükséges szervizkellék (lásd: olaj és szűrők) kaphatók, így nem kell sokat kutakodni, hamar leadható a rendelés. Bevallom, összevetettem az árakat az általam eddig preferált webáruházéval, és nem láttam értelmét nem tőletek rendelni az olajcsere-csomagot.
    Zsuzsanna kovács
    1710786180
    Teljesen meg vagyok elégedve jó minőség gyors szállítás
    Vecsei Kornél
    1709916494
    Már többször rendeltem Tőlük. Minden rendben volt..... idáig. Aktuális megrendelésemet nem az MPL hozza, hanem a Fáma Futárszolgálat. "Időhiány miatt nem sikerült kézbesíteni" !!!!! Várhatok hétfőig. Mostantól Postára kérem a rendeléseket, amíg ez a futárcég szállít. Bár a weboldalon az MPL van megadva mint kézbesítő. Suzukiban Ők a legjobbak, ezért jár az 5 csillag.
    Czégény Sándor
    1707460319
    Széleskörű alkatrész állomány, kitűnő árak, kedves ügyintézés. Mi más jellemezne egy jó boltot? Csak ajánlani tudom.
    js_loader

    Garancia

    Visszahozzuk helyetted garancia (1 250 Ft)

    Ezzel a garanciával 100%-ig biztonságban fogod magad érezni, ha aggódsz, hogy mégsem lesz jó az autódhoz rendelt kiegészítő és tudod, hogy nem lesz kedved a visszaküldéssel bajlódni. Így elég egy e-mailt dobnod és elmegyünk a rendelésedért – neked csak vissza kell csomagolni és átadni a futárnak.
    Ha vissza kell küldened a csomagot, akkor ez a megoldás nemcsak kényelmesebb, hanem olcsóbb is lesz neked.
     

    FONTOS!

    Fontos, hogy a visszaküldött termék vételárát a beérkezés után 1-4 munkanapon belül visszautaljuk az általad megadott számlaszámra. Annyit kérünk, hogy a termék minden része sértetlen csomagolással jusson vissza hozzánk, ellenkező esetben nem tudjuk megtéríteni a termék vételárát és visszaküldjük a korábban megadott szállítási címre.

    Garanciáról általános tudnivalók

    Mindent amit a garanciával kapcsolatban tudnod kell azt a garancia oldalon megtalálod. Ugrás a garancia oldalra >>

    Úgy látom először jársz itt!

    Van egy üdvözlőajándékunk :-)

    Ennyi ideig tudod még átvenni.

    Perc
    Másodperc