Szia üdvözlünk a Suzuki hűségrendszer oldalán.

Kitaláltunk valamit, amit valószínűleg szeretni fogsz:

Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 10%-ot jóváírunk, ha most csatlakozol hozzánk.

Ezt a webshopot a Suzukid és te is imádni fogojátok, mert:

Neked segítőkész kiszolgálás, a Suzukidnak pedig törődés jár.

Tudod, éveken át figyeltük az autó-alkatrészes webshopokat. Őszinték leszünk, a legtöbbnél azt éreztük, hogy nem az autótulajdonosok vannak a fókuszban, ami többek között abból látszott, hogy

Nekünk a Suzuki még mindig a Mi autónk.

És az is marad, ezért több mint 12 éve létrehoztuk azt a webshopot, amit szerintünk ez a szerethető márka megérdemel.

pirosswift

Nemcsak a Suzukiddal, hanem veled is törődünk. Ezért, ha csatlakozol a Suzukisok közösségéhez, akkor minden megrendelésed összegének 10%-át jóváírjuk, ami a következő megrendelésedből automatikusan lejön.

Nincs regisztráció

A megrendelésed leadásához nem kell regisztrálnod, de ha megtisztelsz minket a bizalmaddal és mégis megadod az elérhetőségedet, akkor azt megháláljuk.

suzuki-swift-png-5
swift300

10% ajándék mindig

Minden elköltött 1500 forint után 150 forintot visszakapsz – tehát a vásárlásod értékének 10%-át.

Ez azonban csak az egyik, amivel megköszönjük a bizalmadat.

Nincs felesleges levelezés

Nem küldünk neked unalmas hírleveleket (mert ezek minket is idegesítenek), viszont ha megadod az e-mail címed, akkor lesz egy saját fiókod, amiben minden megrendelésed után kedvezményt tudunk jóváírni.

ignis300-2

Arról hallottál, hogy nálunk minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát?

Ez is egy gesztus, amivel szeretnénk megköszönni, hogy egyre többen vagytok velünk.

1.

Ha te is szeretnél részt venni a nyereményjátékban, akkor nagyon egyszerű a dolgod. Elég, ha kiválasztod az(oka)t az alkatrész(eke)t, amely(ek)re a Suzukidnak szüksége van, majd kosárba teszed és leadod a megrendelést.

2.

Így automatikusan felkerül a megrendelési azonosítód arra a listára, amelyről a hónap végén sorsolunk.. (A weboldalunkon is mindig kiírjuk annak a nevét, aki visszanyerte a vásárlása árát.)

3.

Tényleg örülünk, hogy itt vagy, az 1000 forint kedvezményed regisztráció után azonnal aktiválódik és bármeddig felhasználhatod.

0 +
Több mint 12 éve vagyunk veletek
0 +
Már több mint 53.000 megrendelést teljesítettünk sikereresen.
0 +
Több, mint 900 visszajelzésünk van

Kedvezményes fuvarnap

Van még valami, amiről csak kevesen tudnak: minden hónapban kiválasztunk egy vagy két napot, amikor kedvezményes fuvarnapot tartunk.

A kedvezményes fuvarnap azt jelenti, hogy a kiválasztott napokon féláron szállítjuk ki a megrendeléseket (1990 ft helyett csak 990 ft a szállítás). Ezt nem verjük nagy dobra és csak annak a szűk körnek szólunk, akik megadták az e-mail címüket (látod, tényleg csak a fontos dolgokról írunk neked).

Több mint 770 pozitív értékelést kaptunk

12 éve vagyunk a Suzukisokkal

Több mint 50 000 megrendelés van mögöttünk

😉 Már több mint 19 345 Suzukist tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze.

Sziasztok Srácok, Köszönöm a gyors munkát! Hamar megjött a kilincs, sikerült is gyorsan beépítenem, viszont egy körszigetelést tartó pöcök sajnos le volt törve, de a beépítést végül nem befolyásolta. Ha kell még valami az Ezredeshez, biztos, hogy Tőletek fogok rendelni.
Bonyhádi Tamás
17:58 04 Dec 21
Akármikor alkatrészre van szükségem hozzátok fordulok és eddig mindig volt alkatrész amely az én autómhoz jó volt! Gyors és eddig minden alkatrész tökéletes volt ! A jövőben is biztos hozzátok fogok fordulni !
Martin Éliás
18:25 30 Nov 21
"Szívből ajánlom a Webáruházat.Gyors és megbizható.Hamar és zökkenőmentesen kaptam meg a kivánt terméket is.Én biztos hogy innen fogom rendelni Suzymhoz való termékeket."
Richárdné Horváth
18:01 24 Nov 21
"Üdvözletem,minden időben megérkezett szívesen ajánlom az oldalt mindenkinek.Sokszor rendeltem már soha nem volt semmi probléma.Az utolsó rendelésnél egy apró probléma volt a megrendelés után nem kaptam értesítést a csomag hollétéről.Ettől függetlenül időben megérkezett.Akinek suzuki alkatrész kell rendeljen erről az oldalról jól átlátható érthető minden,amit nem találsz azt meg kérdezd meg biztos van. Üdv:Tibor "
Kránitz Tibor
16:01 14 Nov 21
Az egyik, ha nem legprofibb Suzuki autóalkatrész forgalmazó Csapat. Rugalmasak, folyamatosan fejlődnek és fejlesztenek. Náluk nincs megállás és ez látszik a folyamatos, ügyfélbarát, alapvetően nem a "mindenképpveddmeg" jellegű kommunikációban, a folyamatosan bővülő kínálatban. Tetszenek a segítőkész, laikusok (elsődlegesen magamra gondoltam) számára is érthetően elkészített, alkatrészeket bemutató videók. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a profi Csapatot, mert Ők nem ismernek lehetetlent.
Pecsi Jozsef
19:01 10 Nov 21
"csak ajánlani tudom a Suzuki webáruházat.egyszerű használat,gyors kiszolgálás,elfogadható árak.ha nem volnék meg elégedve a fiuk munkájával és áraikkal nem rendelnék már több mint 10 éve tőlük alkatrészeket magamnak és másoknak is.Köszönöm az eddigi munkájukat,csak így tovább fiuk."
Sándor Vígh
17:37 10 Nov 21
Egy karosszériajavító-elemet keresett a szerelőm, és a közismert kereskedéseket végignézve nem talált. Itt azonban jó áron elérhető volt, és gyorsan meg is kaptam.
Gergő Laczkó
07:26 29 Oct 21
"A legkorrektebb, legprecízebb és pontos webáruház. Mindenkinek, legfőképp SUZUKISOKNAK jószívvel merem ajánlani. Sanyi, Attila, Tibi, csak így tovább......"
Ádám Fekete
11:33 25 Oct 21
"Sziasztok ! Eddig minden redelésem rendben van, volt! Amit rendeltem azt kaptam nem volt okom reklamálni ,panaszkodni. Sajnos a Lianához elég kévés alaktrész kapható nálatok de nem panaszkodom.Tetszik a bónusz vagy pont rendszer, hogy a hűséget megbecsülitek. Köszönöm szépen . Remélem továbbra is tudtok segíteni hogy működjön az autóm.Sok sikert kívánok! Údv Csaba"
Csaba Pauler
20:44 23 Oct 21
"Rendkívül gyors, pontos nagyon korrekt kiszolgálás jellemzi a Suzuki Webáruházat. Magam részéről nagyon meg vagyok elégedve. Mindenképp ajánlom!"
Csaba Bognár
18:24 21 Oct 21

Pár perc és kész a saját hűségrendszer fiókod (ahol mindig látni fogod, mennyit spórolsz, amikor megrendelést adsz le).

Hova küldjük a kedvezményedet?

Figyeld az e-mailjeidet, mert a két mező kitöltése, majd elküldése után kapni fogsz egy visszaigazoló levelet, amivel véglegesítheted a fiókod létrehozását.

Ez saját tartalom, kérlek ne másold le. Köszönöm.
Úgy látom először jársz itt!

Van egy üdvözlőajándékunk :-)

Ennyi ideig tudod még átvenni.

Perc
Másodperc