0 +
2007 óta vagyunk veletek
0 +
2007 óta több mint 100.000 megrendelést teljesítettünk sikereresen.
0 +
Több, mint 1050, 5 csillagos Google visszajelzésünk van
"Jó szívvel ajánlom mindenkinek gyors, pontos, ár/érték arány nagyon jó és klf. kedvezményeket biztosítanak. Neten ők jöttek be nekem a legjobban."
Pál Kő
21:52 07 Mar 23
"szinte minden alkatrész megtalálható. nagyon gyorsan megjött a rendelés.""Többször rendeltem már tőletek, most is minden szuperül ment. Én csak ajánlani tudlak titeket másoknak!!!!"
Ágoston Károly
18:28 06 Mar 23
"Opel Agilához kerestem alkatrészt. Persze tudom, hogy a Suzuki Wagon R+ "tesója", mégis meglepett, hogy km. jeladót itt hozott fel a keresés a legjobb áron. Hogy maxoljam az előnyöket, egy lengőkart is rendeltem vele. Ez utóbbit még nem építettük be, nem is volt alkalom odapróbálni, de a jeladó már ellátja a feladatát. Egy "O" gyűrűt ugyan cserélni kellett, hogy becuppanjon, de ez mégsem Suzukiba, hanem Opelba ment, tehát nagyobb gondunk sose legyen!"
Zoltán Kun
19:27 05 Mar 23
Az eddigi rendeléseim nagyon gyorsan megjöttek. Minőségileg a legjobbak között vannak, az áraik viszont magasan verik a többi internetes boltokat! Köszi, hogy vagytok!
Attila Gerencsér
19:16 04 Mar 23
a megrendelt árú másnap megérkezett,kifogástalan, akarva sem lehetne kifogást keresni sem a webáruházra,sem a megrendelt termékre! Meglepően gyorsan érkezett a megrendelt árú. Tökéletesen egyezett a leírtakkal,külön említeném a videót amit nagyon hasznosnak találtam!!!! Nem az első vásárlásom volt ennél az áruháznál és így még kedvezményt is kaptam! Ajánlani tudnám mindenkinek!!! Árban,gyorsaságban,minőségben felülmúlhatatlanok! Köszönöm!!!
József Tóth
18:26 04 Mar 23
Már több ízben rendeltem a Suzuki webáruháztól. Mindig minden gyorsan és gördülékenyen ment, illetve mindig megtaláltam mindent, amit kerestem! Nem utolsó sorban versenyképes árakon! Csak ajánlani tudom! Ezuton is köszönöm, hogy vagytok! ;)
Bence Balog
07:32 21 Feb 23
"Mindig megtalálom amire szükségem van jó Minőségűek az alkatrészek a megrendelés és kiszállítás mindig pontosan és rendben történik Csak ajánlani tudom őket üdv Viktor "
Viktor Csorba
14:36 12 Feb 23
"A csomag megérkezett amire ígérték,az alkatrész passzol. A weboldalon könnyű a rendelés leadása,nem utolsó sorban a termék ára is elfogadható,mennyit bír az kiderül majd, én tökéletesen meg vagyok elégedve."
Imre Luczi
10:53 08 Jan 23
Nem vagyok szakma beli ezért tévesen ,logikátlanul rendeltem alkatrészt. Számomra szokatlan módon felhívtak és elmagyrázták ,hogy miért. Ezúttal is köszönöm!
István Szigetvári
18:06 06 Jan 23
"Az itt rendelt alkatrészek hiánytalanul, biztonságos csomagolásban és gyorsan ide értek! A kapott alkatrészek beszerelése óta azokkal gond nem volt. Itt megjegyezném, hogy a megrendelt és megkapott alkatrészek szakszerű beszerelését szakmai hozzáértés nélkül senki se maga végezze el, hanem bízza szakemberre, mert a rossz beszerelés során az egyébként új és jó alkatrészek is gyorsan tönkre mehetnek, illetve nem látják el biztonságosan funkciójukat! Ez mindenkinek a saját érdeke! Szerintem még találkozunk! Köszönöm!"
GÁBOR RÉCSEI
19:20 08 Dec 22

Legutóbbi bejegyzések