0 +
2007 óta vagyunk veletek
0 +
2007 óta több mint 100.000 megrendelést teljesítettünk sikereresen.
0 +
Több, mint 1050, 5 csillagos Google visszajelzésünk van
Mire az értékelést írom, már a második csomagot is átvettem! És igen, "érik" a harmadik... Egyrészt 2 nap alatt megérkezett mindkettő, másrészt minőségi termékeket kaptam szerintem kedvező áron (regisztrálással könnyen lehet spórolni!). Köszönöm!
Tamás Dvorzák
07:34 06 Aug 22
Nagyon gyorsan, 2 nap alatt megérkezett a megrendelt csomag. Az alkatrészeket még nem használtam fel, de ránézésre minden rendben van. Tökéletesen elégedett vagyok a bolttal, már ajánlottam is ismerősnek. :)
Ócsai Attila
11:37 28 Jul 22
"Teljesen rendben van a webáruház, amelyet nyugodt szívvel tudnék ajánlani. Annyit tudnék ajánlani a webshop további fejlesztésére, hogy létre lehetne hozni nyitvatartási időben egy élő chat operátor lehetőséget, amely gyakorlatiilag azonnal választ tudna adni a rendelések vagy akár alkatrészek iránt érdeklődés kapcsán. Ezzel fel lehetne gyorsítani a kommunikációt, hogy ne telefonálni kelljen vagy e-maileket írni. Ezzel a lehetőséggel gyakorlatilag mindenki nyerne ügyfél és webshop egyaránt."
József Nagy
16:10 25 Jul 22
Precíz, gyors kiszolgálás; semmi bonyodalom a webshop használatában; az jött a csomagban, aminek jönnie kellett, a minőség is rendben van! Mindenhol ilyen kiszolgálásra lenne szükség! Van összehasonlítási lehetőségem: sok webshopban vásárolok, több gyártó jármű- vagy gépalkatrészeit kell beszereznem, így biztosan állíthatom, hogy ez az egyik legjobban működő oldal! Csakis így tovább, ne változtassatok semmin!!!"
Zoltán Pap
19:42 24 Jul 22
A webáruházban könnyű eligazodni. Az alkatrészek nagyon jó minőségűek, a szállítás gyors, a csomagolás megvédi az árut a szállításkor esetleg előforduló rongálódásoktól. A kommunikáció is nagyon jó, az áru útját le lehet követni."Kommunikatív, a problémákra gyorsan reagáló üzleti csapat. Jó szívvel ajánlom minden olyan vásárlónak, aki kényelmesen, jó minőségben és gyorsan szeretne alkatrészt vásárolni"
Sándor Bukta
10:12 24 Jul 22
"Korrekt áron, nagyon gyorsan jutottam az általam megrendelt alkatrészhez. Az oldalon könnyen,gyorsan lehetett keresni, a kapcsolattartás kiváló....szóval sok sokcsillag,vagy törpe:-)" ...és öreg szőke nő vagyok
Gyöngyi Baloghné Pásztor
03:54 15 Jul 22
"Üdv a webshopot mindenkinek csak ajánlani tudom gyors keresés jól eligazodás a lapon bő választék és jó árérték arány a többi laphoz képest én csak ajánlani tudom mindenkinek és gyors kiszállítás."
Márton Eszenyi
14:38 14 Jul 22
Teljesen korrekt megbízható és pontos ügyintézés! És nem utolsó sorban a naprakész tájékoztatás, figyelmesség!Nagyon meg vagyok elégedve önökkel!Érezni,hogy a vásárlókért vannak!!
Péter Kovács
18:33 24 Jun 22
"Igazi kereskedők vagytok, akik mindent megtesznek, hogy a vevő elégedett legyen! Nem volt raktáron az általam megrendelt árucikk, mégis idő előtt megérkezett miden, amit rendeltem. Engem megvettetek, köszönöm. Bár pancser módra rendeltem, ezért külön szállítási díjat kellett fizetnem, de a kedvezmények, amit kaptam kompenzálták az ügyetlenségemet. Nagyon elégedett vagyok!"
András Révész
20:29 23 Jun 22
"Jó árak,gyorsan küldik a megrendelt árút.Már többször is rendeltem innen és megvagyok elégedve.Csak ajánlani tudom mindenkinek a webáruházat."
Tibor Brauer
18:58 23 Jun 22

Legutóbbi bejegyzések