Mit tehetünk az állandóan szemünk elé hulló Suzuki Ignis napellenzővel?

Ha Suzuki Ignis tulajdonos vagy, valószínűleg már te is találkoztál azzal a meglehetősen gyakori problémával, hogy a napellenző hiába is próbálod, nem marad meg a helyén, és rendszeresen a szemedbe hullik vezetés közben. Ez sajnos az Ignisek esetében egy általános hibának mondható, ami az alkatrész hanyag tervezéséből és kivitelezésükből adódik.  A műanyag testben lévő feszítő alkatrész ugyanis egy idő után elgyengül, és képtelen megtartani felhajtott állapotban, eredeti a helyén a napellenzőt.

Ez a probléma idővel elég bosszantó lehet, és ráadásul veszélyes is, hiszen vezetés közben akadályozhatja a kilátást, megzavarhat a koncentrációban. De van-e mód arra, hogy gyorsan, hatékonyan, és egyszerre olcsón megoldhassuk? A jó hír az, hogy van megoldás, a rossz azonban az, hogy nem feltétlenül pénztárcabarát. Ha a napellenző ugyanis kilazul az autóban, akkor bizony nincs mese, újat kell vásárolni. És ez sajnos nem olcsó mulatság, tekintve, hogy az Ignisekhez kizárólag gyári alkatrész kapható a piacon. Ezekhez a Suzuki-modellekhez valamirt egyetlen olcsó alkatrészekkel foglalkozó cég sem gyárt jelenleg kompatibilis, utángyártott napellenzőt.

Jó hír azonban, hogy webáruházunkban a kiváló minőségű Ignis napellenzők kétféle verzióban is elérhetők, egyaránt kapható a sima, valamint a beépített piperetükörrel ellátott változat is. Előbbi változat kiváló választás az anyósülés oldalára, és biztos lehetsz abban, hogy a feleséged vagy a barátnőd imádni fogja, és hasznát veszi majd egy hosszú utazás során. A napellenzőkből a bal és jobb oldalra szerelhető változatok ráadásul áruházunkban egyaránt elérhetők. Mindkét verzióból rengeteget adunk el, és eddig a vásárlók abszolút elégedettek velük.

További fontos információkért kattints a videóra, ha pedig kérdésed lenne, írj egy e-mailt a webáruház címére és tedd fel nekünk bátran! Ahol tudunk, segíteni fogunk a döntésben!

Érdekel ez a téma? Szereted az autódat?
Ha igen, töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!