JÓ, HOGY ITT VAGY!​

Sokat beszélünk rólad és a Suzukidról, mert szeretnénk segíteni, hogy minél tovább egymás hű társai legyetek.

Ezért hoztunk létre olyan webshopot, ahol

Megbízható és Gyors

A megbízható minőségű alkatrészeket gyorsan megkapod.

Szívesen segítünk!

Jó fej srácok segítenek szájhúzogatás nélkül, ha mégsem passzol a termék.

Minden oké?

A csomagátvétel után is megkérdezik, mi van veled.

Legszívesebben megígérnénk, hogy biztosan sértetlenül és hiánytalanul érkezik meg a csomagod, de emberek vagyunk és előfordul, hogy hibázunk. (ezt mindig beismerjük és igyekszünk hamar helyrehozni, hogy minél előbb mosolyogva szereld be a Suzukid új alkatrészét).

Legalább egy közös van bennünk:

SZERETJÜK A SUZUKIT

11 éves voltam, amikor egy nyaraláson meghallottam egy Suzuki versenymotor búgását. Emlékszem, hogy beleborzongtam, ahogy a forró balatoni levegőt élesen kettészelte a dübörgő dallam – szerelem volt első hallásra.

Bár ilyen motorom azóta sincs, a márkához több mint 12 éve szoros kapcsolat fűz és remélem, hogy nektek, a Suzukis közösségnek köszönhetően ez évtizedekig így is marad.

Ha van kedved, írd meg a saját Suzuki-sztoridat a …….. e-mail címre, mert szívesen olvassuk a ti történeteiteket.

Veled is egyenrangú félként bánunk

Nálunk nincs hierarchia, követelőzés, kioktatás és senkit sem ugráltatunk – legyen szó kollégáról, beszállítóról vagy rólad, egy vásárlónkról.

Ez csak egy jól hangzó marketingduma?”    –    NEM.

Ez a hozzáállás érdemelt ki 53 000+ megrendelést, közel 1 000 kedves értékelést és tart minket a piac élvonalában.

Mivel nemcsak lelkiismeretesen, hanem becsületesen is dolgozunk, ezért nem tudunk a legolcsóbbak lenni (de az árverseny helyett plusz értéket adunk nektek, pl. hűségrendszert, nyereményjátékot).

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan magyar munkahely vagyunk, ahol nem biorobotok güriznek, hanem csupaszív emberek, akik ott vannak a gyerekek iskolai fellépésein, focimeccseken, szülinapokon.

Minél több rendelést kapunk, tehát minél több Suzukishoz jut el a jó hírünk, annál több embernek tudunk tisztességes munkát adni.

Ebben segítesz, amikor ajánlasz minket az ismerőseidnek.

Mi válaszolunk a kérdéseidre és tesszük össze a csomagodat

Attilával és Tibivel összetartó, mosolygós mikroközösség vagyunk, akik félszavakból is megértik és több szempontból kiegészítik egymást.

Bár nem vagyunk olyanok, mint egy család (bármennyire is trendi ezt mondani a céges világban), de eszünkbe jutott már, hogy ha egy suliba járunk, akkor együtt lógtunk volna tanítás után.

Kovacs-Attila-600

Attila

Nemeth-Sandor-600

Sanyi

Waldmann-Tibor-600

Tibi

Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, mert…

Egyenes a gerincünk

Szerintünk igazat mondani mindig egyszerűbb, mint hazudni, mert egy idő után az ember maga sem tudja követni a kitalációit. Persze nemcsak ezért vagyunk őszinték, hanem azért is, mert képtelenek lennénk tükörbe nézni és nyugodtan aludni, ha ferdítenénk vagy a saját hibánkat másra tolnánk.

Kicsit mindig zöldfülűek maradunk

Hiába a több mint 53 000 teljesített megrendelés és a majdnem 1 000 elégedett visszajelzés, továbbra is úgy gondoljuk, hogy van mit tanulnunk. Éppen ezért örülünk, amikor megírjátok az észrevételeiteket, tanácsaitokat és tényleg átgondoljuk őket – küldd el bátran a te meglátásaidat is.

Magunkra mutogatunk

A felelősségvállalás talán az egyik legnehezebb dolog az életben: belátni, hogy nagyrészt a döntéseink alakítják a jövőnket. A Suzuki alkatrészek webshop mögött csak olyan emberek állnak, akik gyorsan reagálnak az eseményekre, változásokra ahelyett, hogy feltennék a kezüket és sodródnának az árral vagy panaszkodnának.

A kedvességünk az erősségünk

Gorombának, indulatosnak, irigynek lenni könnyebbnek tűnik, pedig jóval több energiát emészt fel, mint a kedvesség, odafigyelés és türelem. Utóbbiakat az erős jellem részeinek tartjuk, ráadásul az emberséges bánásmód mindenkinek segít, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Minden nap tanulunk valami újat

Azért szeretünk úgy lefeküdni, hogy tanultunk valamit, mert az életben vagy előrelépés vagy hanyatlás van, egy helyben toporgás nincs. Értetek és veletek fejlődünk, mert nemcsak újabb üzleti sikereket akarunk elérni, hanem jobb emberek is akarunk lenni.

😉 Már több mint 19 345 Suzukist tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze.

"Rendkívül gyors, pontos nagyon korrekt kiszolgálás jellemzi a Suzuki Webáruházat. Magam részéről nagyon meg vagyok elégedve. Mindenképp ajánlom!"
Csaba Bognár
18:24 21 Oct 21
Könnyen kezelhető weboldal, állandó írásos kommunikáció a rendelést követően, és gyorsan kézbesített, alaposan becsomagolt áruk. Az ajándék tisztítókendőknek külön örültem, nagyon kedves gesztus. Nagy köszönetem a gyors rendelés-teljesítésért, szerintem nem utoljára rendeltem innen! ;)
Janos Barta
20:13 18 Oct 21
Ajánlom a webáruházat mindenkinek, mert minőségi árút kaptam a weboldal átlátható, gyors szállítás és mindenről értesítenek emailba !
József Kendrei
17:26 16 Oct 21
Már többször rendeltem alkatrészeket az áruházból. Mindig tökéletes árut kaptam. A kiszállítás gyors, a kommunikáció kimagasló. Maga az áruház jól áttekinthető, könnyű megkeresni a keresett terméket. Továbbra is innen vásárolok
István Kovacsics
12:12 14 Oct 21
A megrendeléstől számítva 2 nap múlva megkaptam a rendelésem, a megrendelt termékek kitünő állapotban voltak. Gyors szálítás, kedvező ár.
József Balogh
16:59 12 Oct 21
A csomagot megküldték, az autószerelőnél láttam, hogy nem a megszokott Eneos 4l olajat küldték, amit mindig rendeltek, hanem egy másik típusú olajat küldtek, nem kerestek, hogy számomra megfelelő-e az olajcsere.
László Király
16:54 12 Oct 21
"Ha csak szuzuki akor ezen veboldalon rendelek magyarország legjob szuszuki alkatrész arusitója ez a veboldal nagyon megvagyok elégedve párszor rendeltem gyorsan megjött az alkatrész nagyon korekt a csapat segitökészek és gyorsak csak ajánlani tudom ezt az oldalt aki teheti csak it rendeljen nagyon megvagyok elégedve Róbert"
Róbert Tóth
16:20 11 Oct 21
Pontos és gyors, kedvező árakon! Ajánlom mindenkinek!Megelégedettséggel használom már évek óta a webboltot, minden rendben volt/van! Köszönöm!
László Orbán
20:16 10 Oct 21
Könnyen kezelhető honlap, hamar megtaláltam amit kerestem. Az külön jó dolog, hogy az olajcseréhez szükséges dolgok szettben is kaphatóak, így nem kell külön keresni a hozzávalókat. Szerintem az ár-érték arány is megfelelő. Jó lenne viszont, ha az olajleeresztő csavarhoz külön is lehetne rendelni alátétet. Ezt így külön nem találtam a honlapon. Örülök neki, hogy a régebbi típusokhoz is lehet kapni szinte mindent, nemcsak az újabb kiadásokhoz. A webáruház nagyon is vásárlóbarát. Tetszik a honlapon használt barátságos hangvétel. Első rendelésnél ajándék műszerfal törlőkendő. Minden rendelésnél 10% jóváírás a következő vásárláshoz. A kevesebb mint két napos szállítási idő teljesen korrekt. A csomag hiánytalanul, és kifogástalanul érkezett meg. Nálam az is fontos volt a rendelés leadásánál, hogy tudtam Postapontra kérni a szállítást, így nem kellett a futárhoz alkalmazkodnom. Összességében bárkinek jószívvel tudom ajánlani ezt a webáruházat. Biztos, hogy legközelebb is innen fogok rendelni.
Zsolt Baranyi
15:48 03 Oct 21
Eddig két alkalommal rendeltem alkatrészt,be is lettek szerelve gyorsan megjöttek probléma nélkül,azóta már egy újabb rendelést is leadtam. Eddig meg vagyok elégedve.Köszönöm!"
Árpád Teufel
02:10 01 Oct 21

Szívesen dolgoznál velünk vagy van egy jó ötleted?

Írj bátran, ha jó fej, egyenes beszállítót keresel, szeretnéd, hogy először rád gondoljunk, ha bővítjük a csapatot vagy olyan elképzelésed van, amivel a Suzuki alkatrészek webáruház még szerethetőbb lenne.