JÓ, HOGY ITT VAGY!​

Sokat beszélünk rólad és a Suzukidról, mert szeretnénk segíteni, hogy minél tovább egymás hű társai legyetek.

Ezért hoztunk létre olyan webshopot, ahol

Megbízható és Gyors

A megbízható minőségű alkatrészeket gyorsan megkapod.

Szívesen segítünk!

Jó fej srácok segítenek szájhúzogatás nélkül, ha mégsem passzol a termék.

Minden oké?

A csomagátvétel után is megkérdezik, mi van veled.

Legszívesebben megígérnénk, hogy biztosan sértetlenül és hiánytalanul érkezik meg a csomagod, de emberek vagyunk és előfordul, hogy hibázunk. (ezt mindig beismerjük és igyekszünk hamar helyrehozni, hogy minél előbb mosolyogva szereld be a Suzukid új alkatrészét).

Legalább egy közös van bennünk:

SZERETJÜK A SUZUKIT

11 éves voltam, amikor egy nyaraláson meghallottam egy Suzuki versenymotor búgását. Emlékszem, hogy beleborzongtam, ahogy a forró balatoni levegőt élesen kettészelte a dübörgő dallam – szerelem volt első hallásra.

Bár ilyen motorom azóta sincs, a márkához több mint 12 éve szoros kapcsolat fűz és remélem, hogy nektek, a Suzukis közösségnek köszönhetően ez évtizedekig így is marad.

Ha van kedved, írd meg a saját Suzuki-sztoridat a …….. e-mail címre, mert szívesen olvassuk a ti történeteiteket.

Veled is egyenrangú félként bánunk

Nálunk nincs hierarchia, követelőzés, kioktatás és senkit sem ugráltatunk – legyen szó kollégáról, beszállítóról vagy rólad, egy vásárlónkról.

Ez csak egy jól hangzó marketingduma?”    –    NEM.

Ez a hozzáállás érdemelt ki 53 000+ megrendelést, közel 1 000 kedves értékelést és tart minket a piac élvonalában.

Mivel nemcsak lelkiismeretesen, hanem becsületesen is dolgozunk, ezért nem tudunk a legolcsóbbak lenni (de az árverseny helyett plusz értéket adunk nektek, pl. hűségrendszert, nyereményjátékot).

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan magyar munkahely vagyunk, ahol nem biorobotok güriznek, hanem csupaszív emberek, akik ott vannak a gyerekek iskolai fellépésein, focimeccseken, szülinapokon.

Minél több rendelést kapunk, tehát minél több Suzukishoz jut el a jó hírünk, annál több embernek tudunk tisztességes munkát adni.

Ebben segítesz, amikor ajánlasz minket az ismerőseidnek.

Mi válaszolunk a kérdéseidre és tesszük össze a csomagodat

Attilával és Tibivel összetartó, mosolygós mikroközösség vagyunk, akik félszavakból is megértik és több szempontból kiegészítik egymást.

Bár nem vagyunk olyanok, mint egy család (bármennyire is trendi ezt mondani a céges világban), de eszünkbe jutott már, hogy ha egy suliba járunk, akkor együtt lógtunk volna tanítás után.

Kovacs-Attila-600

Attila

Nemeth-Sandor-600

Sanyi

Waldmann-Tibor-600

Tibi

Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, mert…

Egyenes a gerincünk

Szerintünk igazat mondani mindig egyszerűbb, mint hazudni, mert egy idő után az ember maga sem tudja követni a kitalációit. Persze nemcsak ezért vagyunk őszinték, hanem azért is, mert képtelenek lennénk tükörbe nézni és nyugodtan aludni, ha ferdítenénk vagy a saját hibánkat másra tolnánk.

Kicsit mindig zöldfülűek maradunk

Hiába a több mint 53 000 teljesített megrendelés és a majdnem 1 000 elégedett visszajelzés, továbbra is úgy gondoljuk, hogy van mit tanulnunk. Éppen ezért örülünk, amikor megírjátok az észrevételeiteket, tanácsaitokat és tényleg átgondoljuk őket – küldd el bátran a te meglátásaidat is.

Magunkra mutogatunk

A felelősségvállalás talán az egyik legnehezebb dolog az életben: belátni, hogy nagyrészt a döntéseink alakítják a jövőnket. A Suzuki alkatrészek webshop mögött csak olyan emberek állnak, akik gyorsan reagálnak az eseményekre, változásokra ahelyett, hogy feltennék a kezüket és sodródnának az árral vagy panaszkodnának.

A kedvességünk az erősségünk

Gorombának, indulatosnak, irigynek lenni könnyebbnek tűnik, pedig jóval több energiát emészt fel, mint a kedvesség, odafigyelés és türelem. Utóbbiakat az erős jellem részeinek tartjuk, ráadásul az emberséges bánásmód mindenkinek segít, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Minden nap tanulunk valami újat

Azért szeretünk úgy lefeküdni, hogy tanultunk valamit, mert az életben vagy előrelépés vagy hanyatlás van, egy helyben toporgás nincs. Értetek és veletek fejlődünk, mert nemcsak újabb üzleti sikereket akarunk elérni, hanem jobb emberek is akarunk lenni.

😉 Már több mint 19 345 Suzukist tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze.

"Több,mint tíz éve Suzuki tulaj vagyok.Az elmúlt időben többször szükségem volt alkatrészre a kocsihoz.(olajcsere, felkészítés müszaki felülvizsgálatra,stb). Elmondhatom, hogy néhány helyen megfordultam ebben az ügyben, míg rátaláltam a Suzuki Webáruházra. Szerintem ez az az alkatrészforrás, amit olyan emberek választanak, akik nem szeretnek sok időt alkatrész-beszerzésre pazarolni. Nagyon fontos számukra a megbízhatóság, a precízség és a közérthető kommunikáció. ...És, ha ezek mellett még alkalmanként plusz előnyöket is élvezhetnek, (coupon,oktató videó,stb) biztos , hogy Őket választják. Tehát, akinek tudom , én is ajánlani fogom, mert teljesen elégedett vagyok vele! Nagy Tamás"
Tamás Nagy
02:21 16 Sep 21
Könnyen elérhető a feboldal, a legapróbb alkatrészekre is aránylag gyorsan rátalálni, a megrendelésnél semmi gond nem akadt, az értesítések, futárszolgálatnak az átadás majd a szállítás gyorsan megtörtént. Végül a kért alkatrész pontosan megegyezett az eredetivel, tehát könnyen beszerelhető volt."
Pál Nagy
17:50 13 Sep 21
A weboldalon könnyen megtalálhatóak az alkatrészek,melyeknek a megrendelése egyszerű.Az árak jók más webáruházakhoz viszonyítva.A szállítási határidő rövid. Csak ajánlani tudom másoknak is a webshopot.Köszönöm.
János Hollik
11:14 26 Aug 21
Már többször is rendeltem, minden esetben teljesen pozitív a mérleg. Gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket, azok megfelelő minőségűek voltak. A kommunikáció pedig szerintem kiemelkedő.
István Teszárs
22:29 24 Aug 21
SOS-ben szükségem volt az alkatrészre, az ügyfélszolgálattal egyeztetve, másnap már átvehettem a csomagom. Nagyon köszönöm nekik mégegyszer, hogy jól sikerült a nyaralás vége is, a gyors és precíz webáruháznak köszönhetően.
Petra Nagy
17:53 24 Aug 21
"Minden redben volt! Egy picit meglepődtem hogy már másnap ittvolt.De máskor is így legyen, mivel végre találtam egy SUZUKI alkatrészeket forgalmazó céget akivel minden renben volt !"
Ferenc Horváth
15:26 24 Aug 21
Gyakran vásárolok az interneten keresztül, így tapasztalatom van a különböző netes áruházak szolgáltatásairól. A Suzuki webárúházban könnyű (és egyértelműen beazonosítható) volt kiválasztanom a számomra szükséges alkatrészt! Javasatom, hogy a szállítás választékába az MPL-en kívül, egyéb futárszolgálatot (pl.: GLS) is érdemes lenne felvenni. A más futárszolgálatok szolgáltatása nem drágább, mint az MPL-é. Viszont sokkal megbízhatóbb. Külterületen lakom, így "lesnem" kell a postás érkezését. Egyértelműen ajánlani tudom bárkinek a Suzuki webárúházból történő vásárlást!
Bali János
16:45 22 Aug 21
"Korrekt emberséges kiszolgálás ha nincs amit rendeltem telefonon visszahívtok amit nagyon korrektnek tartok, és ha elfelejtettem valamit még utána hozzá lehet tenni nem kell két szer rendelnem! Gyors -házhozszállítás! És nagyon meg vagyok elégedve!"
László Tarr
17:22 21 Aug 21
"Kedves Sanyi, Attila és Tibi! Hálásan köszönöm a gyors és hatékony közreműködést az "én kis Mancim" rehabilitációjában! A remek segítséggel hamarabb gyógyult... :-) A weboldalon nagyon egyszerű a rendelés leadása, a Postapontra történő szállítás újabb öröm, hogy ne kelljen otthon várakozni a futárra... Az alkatrész teljesen rendben volt, 3 nap alatt érkezett a "célállomásra", így szerintem ez is plusz pont nektek. És... Jó helyről, jó időben rendeltem, hisz 46% kedvezménnyel vásárolhattam! Szóval: KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Szívből ajánlom a webáruházat minden eddigi és új vásárlónak egyaránt! Üdvözlettel: Kapros Csilla "
Baráti Sándor
08:10 20 Aug 21
Évek óta innen rendelem a szükséges alaktrészeket a Swift III-asunkhoz, a kiszállítás gyorsasága, az alaktrészek minősége, ára számomra teljesen megfelelő, a weboldal könnyedén átlátható, csak ajánlani tudom.
Péter Fazekas
19:39 17 Aug 21

Szívesen dolgoznál velünk vagy van egy jó ötleted?

Írj bátran, ha jó fej, egyenes beszállítót keresel, szeretnéd, hogy először rád gondoljunk, ha bővítjük a csapatot vagy olyan elképzelésed van, amivel a Suzuki alkatrészek webáruház még szerethetőbb lenne.