Suzuki Splash olajcsere szett 1.0-1.2 levegőszűrő, olajszűrő, Mannol Extreme 5w40 4L (13780-73KA0, J1316004) FIGYELEM: Type I széria 120166 alvázszámig. Az alvázszám utolsó 6 számjegyét kell megnézned.

Google értékelés
4.9
1225 értékelés alapján
Hozzáadom a Kedvencekhez
3 db

talált már gazdára ebből a termékből.

Mannol

Ez a Suzuki alkatrész webáruház rád és az autódra hangolódik.😊 Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 10%-ot jóváírunk, ha most csatlakozol hozzánk.

Rendelj regisztráció nélkül, 60 napos visszahozhatod garanciával és lehet, hogy ebben a hónapban te nyered vissza a megrendelésed árát.

A rendelésed 2-3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.

Hozd létre a saját hűségfiókodat itt (vagy jelentkezz be, ha már van). A regisztráció utáni első megrendelésedből automatikusan lejön 1 000 forint kedvezmény és minden további vásárlásod után 10%-ot jóváírunk.

Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldal tetején lévő kis szív ikonra kattintva

Először jársz nálunk? Katt ide és kérd az üdvözlőajándékodat.

14.070 Ft bruttó

Hűségpontok
1.407 Ft
Visszahozzuk helyetted garancia

Jelöld be, hogy a kosárba kerüljön.
GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS FIZETÉS
biztosnagos-fizetes.png

Szállítási költség

iconok-szallitas-62.png

1990 Ft – 49.999 Ft alatt
0 Ft – 50.000 Ft fölött,

Termék leírás

Suzuki Splash olajcsere szett 1.0-1.2 levegőszűrő, olajszűrő, Mannol Extreme 5w40 4L (13780-73KA0, J1316004)

A szett tartalmazza

  • Mannol Extreme 5w40 4L
  • Olajszűrő
  • Levegőszűrő

Néhány dolog, amit érdemes tudnunk a motorolaj-cseréről

A motorolaj belsőégésű motor kenésére használt kenőanyag. Elsődleges feladata a motor mozgó alkatrészeinek kenése, a fém-fém érintkezés megakadályozása és a súrlódás csökkentése.

Sokan csak a műszaki vizsga előtt viszik el autójukat olajcserére, azonban érdemes tudni, hogy ez nem feltétlenül jó megoldás. Az olajszintet és a kenőanyag minőségét érdemes folyamatosan ellenőriznünk, és a motorolajat szűrővel együtt nagyjából 12.000-15.000 kilométerenként, vagy 1-1,5 évenként cserélnünk járművünkben. Ez a szervizköltségekkel együtt nagyjából 15.000-25.000 forint körüli kiadást jelent, azonban autónk védelme érdekében nem csak érdemes, de gyakorlatilag elkerülhetetlen is, hogy beruházzunk rá.

Milyen motorolajat válasszak?

Mivel motorolajat nem cserélünk minden nap az autóban, ezért érdemes az olcsó, gyenge minőségű termékeket kerülni, és helyettük a valamivel drágább, azonban prémium minőségű kenőanyagokat választanunk a cseréhez. A szervizkönyvben előírt teljesítményszintű olaj használata fontos, már csak azért is, mert az attól eltérő összetételű termékek komoly gondokat okozhatnak a motor működésében. A legjobb megoldás az, ha minden egyes olajcserekor azonos márkájú és típusú kenőanyagot használunk, azonban abban az esetben sem szükséges átmosnunk a motort, ha más gyártó által készített termék használatára térünk át. A motorolajok keverhetőek és után tölthetőek, abban az esetben, ha azonos teljesítményszintűek, szerkezetűek és azonos teljesítményosztályból származnak.

A webáruházunkban is kapható CastrolEneos, és Mannol olajok mind magas minőséget képviselő, megbízható kenőanyagok, és kifejezetten a különböző típusú Suzukikhoz tervezett csomagokban vásárolhatók meg.

Milyen extrákkal jár egy olajcsere?

Az olajcserére készülve figyeljünk arra is, hogy nem árt a szennyeződéssel telítődött szűrőt is újra cserélnünk, valamint célszerű lehet új leeresztő csavart és tömítést is beszereznünk. Ez alig pár ezer forintnyi plusz költséget jelenthet, és sok felesleges problémától, későbbi pénzkidobástól is megóvhat minket. Érdemes továbbá utazáskor egy flakonnyi tartalék olajat is tartani magunknál, hiszen ha felvillan műszerfalunkon az alacsony olajszintet jelző lámpa, sajnos nem biztos, hogy a közelben találunk olyan benzinkutat, ahol megvásárolhatjuk az autónk motorjához minőség, és összetevők szempontjából is megfelelően passzoló kenőanyagot.

Az online üzletünkben kapható olajcsere-szettek a cseréhez szükséges motorolajat, a levegőszűrűt, valamint az olajszűrőt is tartalmazzák.

Visszajelzések

Kiss Marietta Emese Burainé
08:45 30 May 23
"Vevőbarát hozzáállás, gyors és pontos szállítás."
Szabó Ildikó
13:31 25 May 23
István Kovács
08:25 24 May 23
Megbízható, korrekt áruház, kedvező árakkal.
László Kis
21:02 23 May 23
Ami nagyon meglepett az az, hogy este 10 óra környékén írtam egy kérdést az ügyfélszolgálatnak e-mail-ben, és nem sokkal rá pár percre, már válaszoltak is. Nyilván ez nem elvárható, hogy a késői órákban válaszoljanak, de megtörtént és ez számomra nagyon pozitív volt, meg is rendeltem azonnal a terméket (injektor). Nagyon gyorsan, gondosan becsomagolva és sértetlenül megérkezett. Beszereltem és kiválóan működik. Köszönöm szépen!

Garancia

Visszahozzuk helyetted garancia (1 250 Ft)

Ezzel a garanciával 100%-ig biztonságban fogod magad érezni, ha aggódsz, hogy mégsem lesz jó az autódhoz rendelt kiegészítő és tudod, hogy nem lesz kedved a visszaküldéssel bajlódni. Így elég egy e-mailt dobnod és elmegyünk a rendelésedért – neked csak vissza kell csomagolni és átadni a futárnak.
Ha vissza kell küldened a csomagot, akkor ez a megoldás nemcsak kényelmesebb, hanem olcsóbb is lesz neked.
 

FONTOS!

Fontos, hogy a visszaküldött termék vételárát a beérkezés után 1-4 munkanapon belül visszautaljuk az általad megadott számlaszámra. Annyit kérünk, hogy a termék minden része sértetlen csomagolással jusson vissza hozzánk, ellenkező esetben nem tudjuk megtéríteni a termék vételárát és visszaküldjük a korábban megadott szállítási címre.

Garanciáról általános tudnivalók

Mindent amit a garanciával kapcsolatban tudnod kell azt a garancia oldalon megtalálod. Ugrás a garancia oldalra >>

Úgy látom először jársz itt!

Van egy üdvözlőajándékunk :-)

Ennyi ideig tudod még átvenni.

Perc
Másodperc