Suzuki Swift féktárcsa + fékbetét szett 1.0-1.3 1998-2003 (55311-80F01, 55200-80e10)

Google értékelés
4.9
1264 értékelés alapján
js_loader
Hozzáadom a Kedvencekhez
-15%
720 db

talált már gazdára ebből a termékből.

Utángyártott

Ez a Suzuki alkatrész webáruház rád és az autódra hangolódik.😊 Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 10%-ot jóváírunk, ha most csatlakozol hozzánk.

Rendelj regisztráció nélkül, 60 napos visszahozhatod garanciával és lehet, hogy ebben a hónapban te nyered vissza a megrendelésed árát.

A rendelésed 2-3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.

Hozd létre a saját hűségfiókodat itt (vagy jelentkezz be, ha már van). A regisztráció utáni első megrendelésedből automatikusan lejön 1 000 forint kedvezmény és minden további vásárlásod után 10%-ot jóváírunk.

Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldal tetején lévő kis szív ikonra kattintva

Először jársz nálunk? Katt ide és kérd az üdvözlőajándékodat.

Original price was: 22.000 Ft.Current price is: 18.795 Ft. bruttó

Hűségpontok
1.880 Ft
Visszahozzuk helyetted garancia

Jelöld be, hogy a kosárba kerüljön.
GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS FIZETÉS
biztosnagos-fizetes.png

Szállítási költség

iconok-szallitas-62.png

1990 Ft – 49.999 Ft alatt
0 Ft – 50.000 Ft fölött,

Termék leírás

Suzuki Swift féktárcsa + fékbetét szett 1.0-1.3 1998-2003 (55311-80F01, 55200-61880)

A szett tartalmazza a 2 db első féktárcsát, és a 4 db első fékbetétet

Suzuki féktárcsa és fékbetét: mikor és hogyan érdemes őket cserélni?

A féktárcsa és a fékbetét autónk legfontosabb alkatrészei, melyek minden fékezésnél nagy terhelésnek vannak kitéve. A fékek ugyanis a súrlódás elvén működnek, éppen ezért elkerülhetetlenül folyamatos kopásuk. Fontos, hogy fékrendszerünk alkatrészeinek mindig a legmagasabb technikai követelményeknek kell megfelelniük. A rendellenes használat, a meghibásodás ugyanis csökkenti a fékezés biztonságát, és ez olyan jellegű probléma, melyet semmiképp sem szabad bagatellizálnunk.

Mikor szorulnak cserére a fékrendszer alkatrészei?

A féktárcsa feladata a mozgó gépjármű fékezése, lassítása, megállítása. Tárcsát abban az esetben szükséges cserélünk, ha az alkatrész már elérte a minimális vastagságát. Ezt onnan állapíthatjuk meg, hogy a féktárcsánk már ránézésre erősen bordázott. Ebben az esetben a fékrendszer problémáit már nem oldja meg egy egyszerűbb fékbetét-csere, és nem szabad halogatnunk a féktárcsa lecserélését sem. Az elodázás nem csupán további mechanikai problémákat idézhetünk elő, de saját magunk, és mások biztonságát, testi épségét is veszélyeztethetjük.

A betétek elhasználódása sem léphet túl egy bizonyos határt. A fékbetétek a kormányműhöz és a gumiabroncsokhoz hasonlóan kiemelt biztonságtechnikai alkatrészek, amelyek befolyásolják a jármű forgalmi engedélyének érvényességét. Fontos tehát, hogy a mindig a lehető legjobb állapotban legyenek. Cserélnünk abban az esetben kell őket, ha láthatólag elkoptak, és vastagságuk a hordólap nélkül mérve eléri a 2 mm-t.

Visszajelzések

László Futó
1713201640
Pontosan azt kaptam amit rendeltem. Minden tökéletes volt és jó minőségű. A szállítás gyors és egyszerű volt, ami kész csoda, mert csak MPL szállítási lehetőség volt. Csomag automatás szállítási lehetőség még szuper lenne. Ezen kívül mindenki ajánlani tudom.
Zoltán Tarcsi
1712167332
Első vásárlásom volt, és nagyon elégedett vagyok. Minden a leírásnak megfelelő nagyon jó árak kedvezmények.
Zsolt Hriagyel
1711782491
A weboldal könnyen áttekinthető. Gyorsan megtaláltam a keresett terméket. A rendelés menete egyszerű , regisztráció után további kedvezmények járnak. Gyors és pontos szállítás , a csomagolás is rendben volt. Azt kaptam amit kértem. A megrendelt alkatrész tökéletesen passzolt a helyére. Csak ajánlani tudom őket !
Zsolt Varga
1711614235
Ezúton is szeretném megköszönni a Suzuki Alkatrészek Webáruháznak a gyors és korrekt ügyintézését. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.
js_loader

Garancia

Visszahozzuk helyetted garancia (1 250 Ft)

Ezzel a garanciával 100%-ig biztonságban fogod magad érezni, ha aggódsz, hogy mégsem lesz jó az autódhoz rendelt kiegészítő és tudod, hogy nem lesz kedved a visszaküldéssel bajlódni. Így elég egy e-mailt dobnod és elmegyünk a rendelésedért – neked csak vissza kell csomagolni és átadni a futárnak.
Ha vissza kell küldened a csomagot, akkor ez a megoldás nemcsak kényelmesebb, hanem olcsóbb is lesz neked.
 

FONTOS!

Fontos, hogy a visszaküldött termék vételárát a beérkezés után 1-4 munkanapon belül visszautaljuk az általad megadott számlaszámra. Annyit kérünk, hogy a termék minden része sértetlen csomagolással jusson vissza hozzánk, ellenkező esetben nem tudjuk megtéríteni a termék vételárát és visszaküldjük a korábban megadott szállítási címre.

Garanciáról általános tudnivalók

Mindent amit a garanciával kapcsolatban tudnod kell azt a garancia oldalon megtalálod. Ugrás a garancia oldalra >>

Úgy látom először jársz itt!

Van egy üdvözlőajándékunk :-)

Ennyi ideig tudod még átvenni.

Perc
Másodperc