Suzuki Vitara II és S-Cross 2015-től első fékbetét szett Japanparts (JPA821AF, 55810-61M01, JPG4763604510)

Google értékelés
4.9
1204 értékelés alapján
Hozzáadom a Kedvencekhez
-18%
55 db

talált már gazdára ebből a termékből.

Japanparts

Ez a Suzuki alkatrész webáruház rád és az autódra hangolódik.😊 Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 10%-ot jóváírunk, ha most csatlakozol hozzánk.

Rendelj regisztráció nélkül, 60 napos visszahozhatod garanciával és lehet, hogy ebben a hónapban te nyered vissza a megrendelésed árát.

A rendelésed 2-3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.

Hozd létre a saját hűségfiókodat itt (vagy jelentkezz be, ha már van). A regisztráció utáni első megrendelésedből automatikusan lejön 1 000 forint kedvezmény és minden további vásárlásod után 10%-ot jóváírunk.

Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldal tetején lévő kis szív ikonra kattintva

Először jársz nálunk? Katt ide és kérd az üdvözlőajándékodat.

13.180 Ft bruttó

Hűségpontok
1.318 Ft
Visszahozzuk helyetted garancia

Jelöld be, hogy a kosárba kerüljön.
GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS FIZETÉS
biztosnagos-fizetes.png

Szállítási költség

iconok-szallitas-62.png

1990 Ft – 49.999 Ft alatt
0 Ft – 50.000 Ft fölött,

Termék leírás

Suzuki Vitara II és S-Cross 2015-től első fékbetét szett A.B.S gyártmányban (ABS35031, 55810-61M01)

Suzuki féktárcsa és fékbetét: mikor és hogyan érdemes őket cserélni?

A féktárcsa és a fékbetét autónk legfontosabb alkatrészei, melyek minden fékezésnél nagy terhelésnek vannak kitéve. A fékek ugyanis a súrlódás elvén működnek, éppen ezért elkerülhetetlenül folyamatos kopásuk. Fontos, hogy fékrendszerünk alkatrészeinek mindig a legmagasabb technikai követelményeknek kell megfelelniük. A rendellenes használat, a meghibásodás ugyanis csökkenti a fékezés biztonságát, és ez olyan jellegű probléma, melyet semmiképp sem szabad bagatellizálnunk.

Mikor szorulnak cserére a fékrendszer alkatrészei?

A féktárcsa feladata a mozgó gépjármű fékezése, lassítása, megállítása. Tárcsát abban az esetben szükséges cserélünk, ha az alkatrész már elérte a minimális vastagságát. Ezt onnan állapíthatjuk meg, hogy a féktárcsánk már ránézésre erősen bordázott. Ebben az esetben a fékrendszer problémáit már nem oldja meg egy egyszerűbb fékbetét-csere, és nem szabad halogatnunk a féktárcsa lecserélését sem. Az elodázás nem csupán további mechanikai problémákat idézhetünk elő, de saját magunk, és mások biztonságát, testi épségét is veszélyeztethetjük.

A betétek elhasználódása sem léphet túl egy bizonyos határt. A fékbetétek a kormányműhöz és a gumiabroncsokhoz hasonlóan kiemelt biztonságtechnikai alkatrészek, amelyek befolyásolják a jármű forgalmi engedélyének érvényességét. Fontos tehát, hogy a mindig a lehető legjobb állapotban legyenek. Cserélnünk abban az esetben kell őket, ha láthatólag elkoptak, és vastagságuk a hordólap nélkül mérve eléri a 2 mm-t.

Visszajelzések

Magdolna Petrovszki
18:02 22 Mar 23
Szakmailag,mind hozzáállásban is,preciz,pontos,megbizhato partner.Tiszta szivből ajánlom minden suzukisnak.köszönöm.Petrovszki Magdolna
Pál Kő
21:52 07 Mar 23
"Jó szívvel ajánlom mindenkinek gyors, pontos, ár/érték arány nagyon jó és klf. kedvezményeket biztosítanak. Neten ők jöttek be nekem a legjobban."
Ágoston Károly
18:28 06 Mar 23
"szinte minden alkatrész megtalálható. nagyon gyorsan megjött a rendelés.""Többször rendeltem már tőletek, most is minden szuperül ment. Én csak ajánlani tudlak titeket másoknak!!!!"
Zoltán Kun
19:27 05 Mar 23
"Opel Agilához kerestem alkatrészt. Persze tudom, hogy a Suzuki Wagon R+ "tesója", mégis meglepett, hogy km. jeladót itt hozott fel a keresés a legjobb áron. Hogy maxoljam az előnyöket, egy lengőkart is rendeltem vele. Ez utóbbit még nem építettük be, nem is volt alkalom odapróbálni, de a jeladó már ellátja a feladatát. Egy "O" gyűrűt ugyan cserélni kellett, hogy becuppanjon, de ez mégsem Suzukiba, hanem Opelba ment, tehát nagyobb gondunk sose legyen!"

Garancia

Visszahozzuk helyetted garancia (1 250 Ft)

Ezzel a garanciával 100%-ig biztonságban fogod magad érezni, ha aggódsz, hogy mégsem lesz jó az autódhoz rendelt kiegészítő és tudod, hogy nem lesz kedved a visszaküldéssel bajlódni. Így elég egy e-mailt dobnod és elmegyünk a rendelésedért – neked csak vissza kell csomagolni és átadni a futárnak.
Ha vissza kell küldened a csomagot, akkor ez a megoldás nemcsak kényelmesebb, hanem olcsóbb is lesz neked.
 

FONTOS!

Fontos, hogy a visszaküldött termék vételárát a beérkezés után 1-4 munkanapon belül visszautaljuk az általad megadott számlaszámra. Annyit kérünk, hogy a termék minden része sértetlen csomagolással jusson vissza hozzánk, ellenkező esetben nem tudjuk megtéríteni a termék vételárát és visszaküldjük a korábban megadott szállítási címre.

Garanciáról általános tudnivalók

Mindent amit a garanciával kapcsolatban tudnod kell azt a garancia oldalon megtalálod. Ugrás a garancia oldalra >>

Úgy látom először jársz itt!

Van egy üdvözlőajándékunk :-)

Ennyi ideig tudod még átvenni.

Perc
Másodperc